Grade de dificultate

Jocuri logice pentru toate varstele

Intocmai ca jocurile online, jocurile de gandire sunt categorizate pe nivele de indemanare si grade de dificultate.

 Orice joc are de obicei stabilit un anumit grad de dificultate precum si o categorie de varsta pentru care este recomandata.

 Jocurile JocLogic.ro sunt niste provocari ale mintii, acestea nu sunt jucarii ci niste unelte care necesita atentie, imaginatie si gandire creativa. Sunt jocuri 3D care ne dezvolta indemanarile si simtul de orientare in spatiu precum si perceptia noastra de vizualizare a unor concepte geometrice. Unele dintre acestea de multe ori se rezolva mai usor si intr-un mod mai distractiv in echipa.

 Din acest motiv nu exista limita de varsta. Ascutimea mintii este intr-devar influentata de varsta dar antrenarea acesteia trebuie facuta din frageda pruncie pana la adanci batraneti. Totusi, pentru majoritatea jocurilor recomandam 6+ ani ca varsta de incepere iar varsta maxima nu exista. Aceste jocuri de logica si indemanare pot fi asemanate cu sahul, care este interesant si distractiv indiferent de varsta participantilor.

 Dar, jocurile logice au diferite nivele de dificultate. Acestea nu tin neaparat de varsta ci mai degraba de indemanare si exercitiu in solutionarea puzzle-urilor.

 

Gradele de dificultate ale Jocurilor JocLogic.ro

Incepator

Nu ati mai intalnit astfel de jocuri? Rabdarea nu va este cel mai mare atu?

Pentru inceput va recomandam categoria Incepator, ca dupa ce prindeti gustul jocurilor logice sa avansati la unele cu grad de dificultate mai mare.

 

Mediu

Precum ii spune si numele, aceste jocuri sunt de o dificultate medie, potrivite de altfel si pentru cei care inca nu s-au intalnit cu astfel de jocuri dar iubesc solutionarea problemelor si a puzzle-urilor 3D.

 

Avansat

Solutionarea acestor jocuri cere putin mai mult timp, efort si imaginatie desi nu in toate cazurile si experienta. Eliberati-va mintea de orice alt fel de preocupare si vizualizati solutia jocului, este mai greu dar cheia succesului este Concentrarea.

 

Greu

Daca nu rezolvati enigma jocului intr-o ora, mai bine chemati un prieten. Jocul are un grad de dificultate ridicat si cere multa concentrare si capacitate de vizualizare a elementelor componente si implicit a solutionarii. Este recomandat celor care au deja putin exercitiu in solutionarea Jocurilor Logice si de multe ori este mai distractiv sa incercati solutionarea acestora cu prietenii, diferite persoane au un stil diferit de gandire.

 

Extrem

Zau, sunteti masochist? Acest joc va va scoate peri albi si va manca multe ore din viata dumneavoastra. Dar solutionarea acestuia va aduce o satisfactie enorma. Solutionarea in timp util a acestor jocuri merita insa premiata, astfel site-ul JocLogic.ro va surprinde in mod placut pe cei care reusesc sa completeze puzzle-ul si sa ne trimita o dovada video.


Top