Voucher Cadou pentru Jocuri Logice, Rinzzle si Puzzle 3D

Vouchere Cadou JocLogic.ro – cadoul ideal pentru cei nehotarati

Doresti sa oferi un cadou deosebit dar nu te poti decide? Lasa persoana careia doresti sa ii oferi un joc logic cadou sa aleaga ceea ce ii place mai mult. Ofera-i un Voucher cadou JocLogic.ro

 

De ce un Voucher Cadou de la JocLogic.ro?

V-ati aflat cumva in situatia in care ati primit un cadou care nu v-a placut in mod deosebit, sau un obiect sau joc pe care deja il aveti. In asemenea situatii nu puteti decat sa zambiti si sa spuneti un "multumesc" politicos sperand sa nu se vada dezamagirea pe chipul vostru. In asemenea momente v-ati dorit sa fi putut alege cadoul potrivit gusturilor voastre.

 

JocLogic.ro va ofera solutia ideala. In cazul in care aveti dubii privind genul de joc de gandire pe care l-ar prefera sarbatoritul sau sarbatorita sau stiind ca ii plac jocurile logice, s-ar putea sa mai aiba in colectie unul sau mai multe Puzzle 3D sau Rinzzle, oferiti-i un voucher cadou de la JocLogic.ro si cu aceasta sansa de a alege ceea ce ii face placere.

 

Este surprinzator faptul ca de multe ori oamenii au retineri in a cheltui bani pentru placerea lor personala. Le-ar face placere sa detina si sa rezolve misterele jocurilor logice dar sunt cumva reticenti in a si-le cumpara ei insisi. Dar in acelasi timp vor folosi cu placere un cupon cadou sau vouchere cadou primite de la prieteni.

 

Cum functioneaza Voucherele Cadou JocLogic.ro?

Foarte simplu. In locul unui produs, cumparati un Voucher Cadou cu valoarea dorita si oferiti-l persoanei sarbatorite. Voucherul JocLogic.ro este in acelasi timp si o felicitare prin care puteti lasa mesajul si urarile voastre celui care il va primi. Voucherul va fi personalizat cu numele celui care il primeste, ocazia sarbatorita si ii puteti lasa si un scurt mesaj sau o urare.

 

Cum procedam?

1. Alege un voucher cadou, introdu-l in cos, plateste cu cardul si alege adresa la care va fi trimis.Puteti alege adresa celui caruia ii veti trimite cadoul, in acest caz el va primi prin posta o scrisoare care contine aceasta felicitare / cupon cadou. Puteti alege adresa voastra si veti primi prin posta acest voucher cadou urmand sa il inmanati personal sarbatoritului.

2. Persoana care a primit cadoul vostru va intra pe site-ul www.joclogic.ro , va alege jocurile logice care ii plac cel mai mult, le introduce in cos si in loc de plata va introduce codul cuponului cadou. Odata depusa comanda, el va primi jocul dorit prin curier in cca. 24-48 de ore.

 

Aceste vouchere sunt cadouri excelente cu ocazia unor zile de nastere, aniversari sau chiar cadouri de Craciun.


Top