Despre Noi

Cine este echipa JocLogic.ro si de ce Jocuri de Logica?

Incercand sa evitam cliseul "o echipa tanara si dinamica cu experienta in acest domeniu" ne-am dat seama ca de fapt in ceea ce priveste JocLogic.ro chiar nu ni se potriveste.

Suntem o echipa formata din baieti si fete de toate varstele, experienta avem cu duiumul in domeniul online, dar in ceea ce priveste Jocurile Logice prezentate pe site, am capatat-o pe parcurs. Dupa multe ore de concentrare, bataie de cap ba chiar si de meditatie, am reusit sa rezolvam toate jocurile, Puzzle 3D-urile si Rinzzle-urile. Astfel nici un joc nu a ajuns pe site fara sa fie rezolvat de noi si sa nu fi participat la un concurs de indemanare contra cronometru.

 

JocLogic.ro a devenit unul din cele mai indragite proiecte ale companiei fiecare implicandu-se in dezvoltarea acestuia de la primele linii din design pana la inventarea unor unelte sau scrierea unor articole si tutoriale. Toate acestea pentru a va face sa indragiti aceste jocuri care sunt niste exercitii pentru minte si pentru indemanare motrica si pentru a face ca experienta voastra in ceea ce priveste Jocurile Logice sa fie desavarsita.

 

De ce Jocurile de Logica? Puteti sa le spuneti cum vreti, puzzle 3D, joc de gandire sau joc IQ, important este ca dezvolta gandirea logica si capacitatea de solutionare a problemelor. Le numim jocuri dar sunt in acelasi timp teste de inteligenta si perspicacitate. Sunt activitati fara varsta, jocuri de care se bucura atat copii cat si adultii pana la cele mai inaintate varste. Satisfactia rezolvarii acestor puzzle-uri este deplina si este la fel pentru toate varstele. Indiferent de problema pe care reusim sa o depasim, cu totii ne putem bucura ca un copil, iar cu cat mai dificil este jocul rezolvat cu atat mai mare este satisfactia.

 

Precum am amintit si mai sus, testand aceste jocuri ne-am dat seama ca nu sunt jocuri individuale. Desi pentru majoritatea jocurilor, doar o singura persoana poate efectiv manui puzzle-ul 3D sau Rinzzle-ul dar ideile de rezolvare pot veni de la prietenii din jur. Cel mai distractiv moment este insa organizarea unor mici concursuri de rezolvare a jocului, contra cronometru.

 

Va recomandam din toata inima aceste jocuri si va promitem ca toate sunt distractive si un mod placut de a evada din problemele de zi cu zi. Sunt de asemenea un cadou excelent, un joc original care va place oricui.

 

Echipa JocLogic.ro


Top