Politica de Confidentialitate

Legal

 

JocLogic.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe JocLogic.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. JocLogic.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau si poate trimite cupoane cadou, mesaje speciale sau felicitari.

JocLogic.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul JocLogic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul JocLogic.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului JocLogic.ro primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa: redactie[at]JocLogic.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa: business[at]JocLogic.ro

 

Top