Incepator 

Sunt 4 produse.
0 Recenzie(i)

Daca in scoala v-a placut sa jucati X si 0... Tic-Tac-Toe poate fi jucat in perechi, iar regulile de joc sunt bazate pe miscarile ce pot fi efectuate in spatiu. Jucatorii pot muta pe rand X-uri si bile pe stalpi, iar jucatorul victorios va fi cel care reuseste sa conecteze primul trei elemente de acelasi tip.

58,00 lei
Indisponibil
0 Recenzie(i)

Un cadou excelent! Putem spune din experienta ca aceasta selectie de puzzle-uri este una dintre cele mai indragite cadouri dintre produsele noastre, datorita faptului ca are un aspect foarte atractiv și contine toate puzzle-urile populare de tip 3D, cum ar fi: Cubul Sarpe, Puzzle-ul Stea, Puzzle-ul Burr...

120,00 lei
Indisponibil
0 Recenzie(i)

Un puzzle de dificultate grea! Puzzle-ul Sticla de Vin nu doar ca arata exceptional, ci este si o provocare sa-l rezolvati. Scopul este foarte simplu – sticla de vin trebuie eliberata din captivitatea puzzle-ului. Folosirea unor obiecte ajutatoare, cum ar fi ciocanul sau ferastraul, este strict interzisa! Un puzzle foarte original ce trebuie vazut...

136,00 lei 160,00 lei -15%
Indisponibil
0 Recenzie(i)

Setul alcatuit din Colectia Best si Puzzle-ul Sticla de Vin este ideal daca sunteti in cautarea unui cadou special. Colectia cuprinde cele mai indragite 6 jocuri logice de tip cub 3D, iar puzzle-ul Sticla de Vin completeaza perfect pachetul – aveti nevoie doar de un vin bun pentru a oferi cuiva drag acest set cadou inedit.

260,00 lei
Indisponibil
Arata 1 - 4 din 4 bucati
Categoria de dificultate Incepator.

Aceasta categorie se adreseaza atat copiilor peste 6 ani cat si celor care nu au mai jucat pana acum astfel de jocuri logice. Fie ca este vorba de cuburi 3D sau de jocul X si 0 tridimensional, acestea sunt la fel de distractive ca si cele mai complicate.

Jocurile din categoria incepator pot fi considerate un inceput de colectie, urmand sa urcati pe treapta dificultatii prin celelalte jocuri logice de pe site. Vorbind de colectie, o idee de cadouri excelenta este sa oferiti unui prieten cate un joc logic la fiecare aniversare de zi de nastere in urmatorii 5 ani. Nu va faceti griji in privinta puzzleurilor sau jocurilor grele, doar are un an de zile la dispozitie pentru a le rezolva.

Tot ca o excelenta idee de cadou este Puzzle-ul Sticla de Vin. De aceasta data un cadou potrivit celor peste 18 ani care imbina 2 surprize intr-unul singur. Un puzzle ce trebuie dezlegat si un premiu pentru rezolvarea acestuia....o sticla de vin bun.

Top